Foodolo / Baobao
Foodolon ytimessä on asiakkaiden osallistuminen ja heimoutuminen. Haluamme aidosti kehittää ruoka- ja juomatuotetta ja koko ravintolakonseptia asiakkaiden toiveiden ja mieltymysten perusteella. Olemme valmistautuneet reagoimaan palautteeseen nopeasti, eikä mitään ole kirjoitettu kiveen.
Olo Groupin tavoitteena on, että Foodolossa huippuunsa hiotut konseptit ovat testijakson jälkeen tuotavissa markkinoille nopeasti ja mahdollisimman valmiina.
Baobao on ensimmäinen ravintolakonsepti, jota Olo Group testaa uudessa Foodolo-studiossaan.
Baoista on päässyt nauttimaan myös Suomessa, mutta Baobao on ensimmäinen höyrysämpylöille pyhitetty ravintola. Baojen täytteenä on 48 tuntia haudutettua maalaispossunkylkeä, maalaiskanaa ja togarashimajoneesia sekä kasvisversiossa friteerattua kukkakaalia ja cashew cremea. Baobaon annoksista voi nauttia paikan päällä tai hakea ne mukaansa.
Palvelemme vieraitamme tiistaista perjantaihin klo 11.00-14.00 ja 17.00 – 21.00, lauantaisin klo 16.00 – 21.00
Löydät meidät osoitteesta Kasarmikatu 44, Helsinki.