Helsingin Kasarmikadulla alkaa syntyä ja kasvaa ravintolakonsepteja, kun Olo Group avaa elokuussa uuden Foodolo-studionsa. Konseptien testaaminen ja hiominen yhdessä asiakkaiden kanssa on osa huippuravintoloistaan tunnetun ryhmän laajentumisstrategiaa.
Final Cut
Keittiömestari Pekka Terävän ja valokuvaaja Juha-Pekka Laakion teos Final Cut on ylistys ruoalle, käsityölle ja ennen kaikkea elämän kauneudelle. Teoksen on kustantanut ravintolaryhmä Olo Group.
Foodolo
Helsingin Kasarmikadulla alkaa syntyä ja kasvaa ravintolakonsepteja, kun Olo Group avaa elokuussa uuden Foodolo-studionsa. Konseptien testaaminen ja hiominen yhdessä asiakkaiden kanssa on osa huippuravintoloistaan tunnetun ryhmän laajentumisstrategiaa.
Mikko Heinonen Olo Groupin toimitusjohtajaksi
Mikko Heinonen on kutsuttu Olo Groupin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi 10.2.2020 alkaen. Heinonen tulee vastaamaan konsernin operatiivisesta johtamisesta.