OAD-listaus: Olo Euroopan sadan parhaan ravintolan joukkoon – jälleen listauksen ainoa suomalaisravintola

Ravintola Olo nousi vuoden 2021 Opinionated About Dining -listauksessa peräti 53 sijaa. Nyt ravintola sijoittuu listalla sadan parhaan eurooppalaisen ravintolan joukkoon ja edustaa sillä jälleen ainoana suomalaisravintolana.
Olo_Group_Creative-Kitchen-Kesko

Pekka Terävän uusi Olo Creative Kitchen

Ravintoloitsijamme Pekka Terävä on kehittänyt puhdasta ja skandinaavista makumaailmaa kunnioittavan valmisruokasarjan. Ravintoloiden rajoituksista syntynyt idea tuo huippukokkimme kolmen ruokalajin menun kaikkien suomalaisten saataville.
final_cut_kirjan_kansi

Final Cut

Keittiömestari Pekka Terävän ja valokuvaaja Juha-Pekka Laakion teos Final Cut on ylistys ruoalle, käsityölle ja ennen kaikkea elämän kauneudelle. Teoksen on kustantanut ravintolaryhmä Olo Group.

Foodolo

Helsingin Kasarmikadulla alkaa syntyä ja kasvaa ravintolakonsepteja, kun Olo Group avaa elokuussa uuden Foodolo-studionsa. Konseptien testaaminen ja hiominen yhdessä asiakkaiden kanssa on osa huippuravintoloistaan tunnetun ryhmän laajentumisstrategiaa.
Olo Group

Mikko Heinonen Olo Groupin toimitusjohtajaksi

Mikko Heinonen on kutsuttu Olo Groupin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi 10.2.2020 alkaen. Heinonen tulee vastaamaan konsernin operatiivisesta johtamisesta.